}

SHIRTS BEDRUKKEN ROTTERDAM

Wilt u graag shirts bedrukken Rotterdam? Bij Print & Stitch kun u direct terecht! Hier kun je gemakkelijk en snel kleding laten bedrukken met logo voor bijvoorbeeld bedrijfskleding. Natuurlijk kun je ook een klein aantal T-shirts laten drukken met jouw eigen tekst erop.  Er is genoeg mogelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of heb je vragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers!

Shirts bedrukken Rotterdam | Print & Stitch is jouw partner!

Snel, vakkundig en altijd op voorraad. Bij Print & Stitch kun je altijd terecht! In onze winkel op de Oude Binnenweg 139 in Rotterdam kunt u alle kleding komen bekijken. Vaak is het ook goed om de stof te voelen en de kleding te passen. In ons assortiment beschikken we over shirts, jackets, petten en mutsen, polo’s, sportshirts, babyartikelen (slabbetjes), sweaters, horecakleding en zelfs textiel. Goed om te weten is dat al onze kledingprijzen exclusief opdruk zijn.

Onze mensen werken vakkundig en zorgen ervoor dat je met een goed bedrukt kledingstuk de deur uit gaat. Onze shirts zijn van goede kwaliteit en worden op een duurzame manier gefabriceerd. Wanneer je bij ons langskomt is het goed om na te denken over wat je op de kleding wil laten drukken. Dit kan een foto, logo of een tekst zijn. Daarnaast is het goed om te weten hoeveel shirts je er af wil nemen en wanneer alles klaar moet zijn. Bij ons kunnen de tijden van oplevering uiteenlopen van 24 uur tot tien dagen.

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

Oude Binnenweg 139
3012 JD, Rotterdam

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over shirts bedrukken Rotterdam? Of wilt u iets anders weten? Onze medewerkers zijn u graag van dienst. Ze verwelkomen met liefde en plezier in onze winkel in Rotterdam. Vul ons contactformulier hieronder in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Volgt u ons tenslotte ook al op social media? Bekijk onze Instagram en Facebook pagina voor meer inspiratie. Tot snel!

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start typing and press Enter to search