}

TRUI BEDRUKKEN ROTTERDAM

Trui bedrukken Rotterdam? Print & Stitch heeft verschillende kleuren truien die u kunt laten bedrukken. Ook in veel maten. Voor mannen en vrouwen. Kom langs in de winkel en ontdek onze service. Geen design is ons te gek. Laat u verrassen! Lees snel verder of neem contact op.

Persoonlijk, snel en vakkundig

Print & Stitch onderscheidt zich door zijn persoonlijkheid, snelheid en vakkundigheid.

Persoonlijkheid. U bent welkom om de kleding te passen en voelen. Zo weet u precies wát er precies bedrukt gaat worden. Ook geven we advies over welk kledingstuk het beste past bij uw wensen.

Snelheid. Wauw! 80% van de bestellingen leveren we binnen één dag. Maar een enkele bedrukking nodig? Loop nog even door de stad of neem een bak koffie. Vaak hebben wij deze zo klaar.

Vakkundigheid. Tevredenheid staat bij Print & Stitch hoog in het vaandel. Is er iets mis? Wij denken graag met u mee en zoeken de beste oplossing in iedere situatie. Dat is de service van onze winkel.

Zakelijk bedrukken bij Print & Stitch

Wilt u voor een bedrijfsuitje een groot aantal truien laten bedrukken? Dit is zeker mogelijk. Aan de rechterkant van de pagina ziet u twee voorbeelden. Staat u op een beurs met veel verschillende medewerkers? Laat iedereen de huisstijl van uw organisatie uitstalen. Horeca of bouw. Voor iedere sector mogelijk. Voor een offerte kunt u ons een mail sturen met uw wensen. Wij vinden het fijner om u persoonlijk te woord te staan over de mogelijkheden. Misschien past er iets beter bij uw wensen! Wij denken graag met u mee.

Wanneer komt u langs?

Wij zien u graag snel in onze winkel. U vindt ons in het centrum van Rotterdam, aan de Oude Binnenweg 139 vlakbij Eendrachtsplein. Loop even binnen! Onder het genot van een kop koffie bespreken wij uw wensen. Leuk om te weten is dat u op Instagram en Facebook inspiratie op kunt doen! Neem contact met ons op. Tot snel!

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

Start typing and press Enter to search