}

Kleding laten bedrukken met spoed

Als je snel je kleding wil laten bedrukken, dan ben je bij Print & Stitch uit Rotterdam aan het juiste adres. Heb je met spoed bedrukte kleding nodig dan kunnen wij op wit textiel, zoals T-shirts, truien, polo’s, schorten, babyrompertjes enz. Elk gewenst ontwerp direct voor je bedrukken, klaar in 12 seconden. Dus kun je onder het genot van een kopje koffie even wachten tot jouw bestelling klaar is.

Kan ook op licht gekleurde textiel, maar de kleuren van de print mixen met de kleur textiel. Alles wit in je ontwerp/foto krijgt de zelfde kleur als het textiel.

Op zwart of gekleurde textiel is de levertijd in de basis één werkdag. Grotere aantallen nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden en levertijden.

Je mag ook zelf kleding aanleveren!

Zodra je bestelling gereed ligt ontvang je van ons een sms met ophaalnummer.

Kopiebedrukking

Levertijd: Klaar terwijl je wacht! Kopje koffie?

Bij kopiebedrukkingen zijn de designmogelijkheden ongekend. Van een foto tot je eigen bijzondere ontwerp!

Deze bedruk techniek is zeer geschikt voor (enkele stuks) witte shirts, sweaters, truien, schorten etc. De opdruk blijft er altijd op zitten maar kan na verloop van tijd wat doffer worden als de textiel regelmatig wordt gewassen. Deze druktechniek is perfect geschikt voor evenementen, beurzen, feestjes enz. Bedrukte textiel die niet jaren mee hoeft te gaan. Niet geschikt voor donker/gekleurd textiel, fleece en badstof.

Foliebedrukking

Levertijd: Enkele stuks altijd snel klaar, binnen 24 uur, ook voor bedrijfskleding.

De textiel wordt met flexfolie bedrukt. Dit is een mooie duurzame opdruk. Kies in de shop een gewenste foliekleur uit (max 2 folie kleuren). Je kunt jouw design op oneindig veel kleuren textiel laten bedrukken. Van donkergroen tot fuchsia of fluor geel. Geen probleem. Zeer geschikt voor T-shirts, truien en polo’s niet voor badstof, fleece en elastisch textiel.

Met een tekst helpen we je graag in de winkel, keuze uit 600 lettertypes.

Design of logo aanleveren in een vector bestand: .AI, .EPS of .SVG.

Full Color  Plot

Levertijd: Enkele stuks altijd snel klaar, binnen 24 uur.
De textiel wordt met een full color plot bedrukt als een soort van dunne sticker. Hiermee worden foto’s en andere type plaatjes op gekleurd of zwart textiel bedrukken. De bestanden mogen aangeleverd worden in bestandstype PNG of JPG. Gaat het om een full color logo dan ontvangen wij het bestand graag als vector bestand. Je bent altijd welkom in de winkel om de mogelijkheden te bespreken en de verschillende druktechnieken te bekijken.

Borduring

Levertijd: Enkele stuks met een tekst in één van onze lettertypes altijd snel klaar, binnen 24 uur. Wil je een eigen ontwerp laten borduren? Dan moeten wij een borduurprogramma laten maken. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Laat ons je design zien en wij vertellen je de prijs. We zijn iets langer bezig, maar dan verzekeren we je van een prachtig resultaat: binnen 2-5 werkdagen ontvang wij dit programma en kunnen wij voor je aan de slag. Een borduring is een mooie duurzame optie omdat je geborduurde designs altijd mooi blijven.

Industriële transferbedrukking

Levertijd: 3 dagen tot twee weken.

Mogelijk om Logo’s in PMS kleuren en grote full color bedrukkingen met een industriële transfer op textiel te laten bedrukken. Mooi en duurzaam en zeer geschikt voor bedrijfskleding. Bovendien in grotere aantallen heel voordelig.
De meest gedetailleerde ontwerpen en logo’s komen tot leven op jouw aangeleverde of bij ons bestelde textiel.

Met spoed shirt bedrukken

Wil je met spoed een shirt of trui laten bedrukken? Geen nood. Vaak kun je al binnen een dag jouw favoriete design op je shirt laten drukken. We lichtten graag de levertijd per druktechniek aan je toe:

Kopiebedrukking

Levertijd: Klaar terwijl je wacht! Kopje koffie?
Bij kopiebedrukkingen zijn de designmogelijkheden ongekend. Van een foto tot je eigen bijzondere ontwerp! Deze vorm van bedrukking is zeer geschikt voor enkele stuks shirts, sweaters, truien et cetera. Niet geschikt voor donker textiel, fleece en badstof.

Foliebedrukking

Levertijd: Snel klaar, binnen 24 uur. Bel ons even!
De mogelijkheden van foliebedrukking zijn ongekend. Je kunt jouw design op oneindig veel kleuren textiel laten bedrukken. Van donkergroen tot fuchsia of fluor geel. Geen probleem. Zeer geschikt voor t-shirts en truien, niet voor badstof, fleece en elastisch textiel.

Borduring

Levertijd: Textielborduring binnen 24 uur klaar. Zo snel als het licht! Wil je jouw logo laten borduren? Hier zijn we iets langer mee bezig, maar dan verzekeren we je van een prachtig resultaat: 2 tot 5 werkdagen.
Een duurzame techniek om logo’s of teksten op kleding te verwerken is borduren. Het is duurzaam omdat geborduurde designs langer mooi blijven dan bedrukte kleding. Laat jouw favoriete feel-good quote op een tof shirt borduren, of het logo van je bedrijf op een trui!

Industriële transferbedrukking

Levertijd: Iets langer, maar gedetailleerd resultaat. 1 tot 2 weken.
Bij industriële transferbedrukking gebruiken we een speciale printer. Deze bedrukkingstechniek duurt dan ook het langste, maar is ook het meest nauwkeurig. De meest gedetailleerde ontwerpen en logo’s komen tot leven op jouw nieuwe hoodie.

Start typing and press Enter to search