}

KLEDING BEDRUKKEN ROTTERDAM

Wil je kleding laten bedrukken in Rotterdam? Dan nodigen wij je graag uit om een bezoek te brengen aan onze winkel. Print&Stitch bedrukt snel en professioneel voor particulieren en bedrijven. We hebben alles in huis om jouw bestelling tot in de puntjes te volbrengen. Neem gerust contact op en ontdek meer over de mogelijkheden van print en borduurwerk door Print&Stitch.

Creëer je eigen ontwerp

Print&Stitch brengt jouw eigen ontwerp tot leven, geen project is te gek voor ons team. Dankzij de nieuwste technieken in drukken en borduren kunnen wij je vrijwel altijd van dienst zijn. Persoonlijkheid, snelheid en vakkundigheid zijn drie punten die wij erg serieus nemen in onze werkzaamheden.

Bedrukken van sportshirts

Ga je de marathon van Rotterdam – hét evenement van de stad – lopen? Dan wil je tijdens dit event jouw sponsoren natuurlijk op je sportshirt hebben staan. Print&Stitch kan dit snel en makkelijk voor je regelen. Voor het bedrukken van sportkleding ben je bij ons op het juiste adres. Jouw sportkleding laat je eenvoudig bedrukken of borduren in onze winkel. Bekijk  op onze website welke clubs je zijn voorgegaan.

Naast sportkleding kun je ook andere kleding laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan en T-shirt, trui of zelfs een koksschort. In onze winkel vind je ons huidige assortiment.

Print&Stitch Rotterdam

Ons team staat van maandag tot en met zaterdag voor je klaar. De openingstijden kun je op onze website terugvinden. Maak een afspraak of breng een bezoek aan de winkel. De textielspecialist geeft je graag meer informatie en passend advies.

contact opnemen

Kom langs in de winkel!

Wij helpen je graag.

Start typing and press Enter to search