}

TEXTIEL BEDRUKKEN ROTTERDAM

Textiel bedrukken Rotterdam? Bij Print&Stitch in het centrum van Rotterdam kunt u altijd terecht met uw wensen. In onze textieldrukkerij zijn veel mogelijkheden. Borduren en bedrukken aan de hand van verschillende technieken. Geen project is ons te gek. Neem contact op, wij vertellen u graag meer.  Laat u verrassen door het werk van Print&Stitch.

Shirts, sweaters en badtextiel

Dankzij het grote assortiment van Print&Stitch vindt u altijd iets wat past bij uw wens. Ons team geeft graag persoonlijk advies over de producten, het ontwerp en onderhoudt. 100% tevredenheid is iets wat wij graag waarborgen. Heeft u maar enkele stuks nodig? Wacht op uw textiel onder het genot van een kop thee of koffie. Vaak is deze opdracht zo klaar. Neem contact op om te weten hoelang uw bestelling ongeveer kan duren.

print-stitch-logo-2016

Zakelijk bedrukken

Als organisatie een eenheid vormen door gebruik te maken van bedrijfskleding? Wij helpen u graag bij het realiseren hiervan. Denk aan shirts of polo’s met het logo en slogan van de organisatie. Heeft u zelf nog geen inspiratie? Kom langs in de winkel, wij geven u graag tips over de keuzes. Ook kunt u de kleding zelf voelen en bekijken. Maak een afspraak in onze textiel drukkerij. Wil u weten wie u is voorgegaan? Bekijk onze zakelijke pagina op de website.

Kom lang bij Print&Stitch

Maak een afspraak! Of kom langs aan de Oude Binnenweg 139 in Rotterdam. Wij zijn iedere werkdag vanaf 10:00 uur bereikbaar via 010 413 3934. Ons team hoopt uw design snel te mogen realiseren. Voor meer inspiratie kunt u ons ook volgen via Facebook.

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

Start typing and press Enter to search