}

KLEDING DRUKKERIJ ROTTERDAM

Bent u al een tijd op zoek naar een goede kleding drukkerij Rotterdam? Kies voor Print&Stitch! Wij zijn specialist in het borduren en bedrukken van verschillende kledingstukken. Voor dames en heren en in verschillende kleuren. Meer weten? Bekijk de website of kom langs de winkel in Rotterdam. U vindt ons aan de Oude Binnenweg 139! Neem contact op indien u vragen heeft.

Druktechnieken

Bij Print&Stitch kunt u uw kleding laten bedrukken of borduren op verschillende manieren. Niet iedereen gebruikt de kleding voor hetzelfde doel, daarom zijn verschillende technieken belangrijk. Bepaal waar u het voor wilt gebruiken. Denk aan sport: hiervoor is tranferbedrukking een goede keuze. Dit is een industriële manier van drukken speciaal voor letters en logo’s. Wilt u snel een shirt bedrukt hebben? Dan kunt u kiezen voor foliebedrukking. Vaak al binnen 24 uur klaar.

Werkwijze Print&Stitch

In maar 5 stappen heeft u uw gewenste bedrukte kledingstuk. Als eerst bepaalt u het ontwerp. Dit kan een foto, tekst of bedrijfslogo zijn. Vervolgens bepaalt u het aantal bedrukkingen, stuks en wanneer u het klaar wilt hebben. Ook moet u doorgeven waar de bedrukking moet komen en voor welk doeleinde u het gaat gebruiken. Zo weten wij welke bovenstaande druktechniek we moeten toepassen. Ten slotte krijgt u van ons te horen hoeveel het gaat kosten.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen? Bel ons! Wij zijn iedere werkdag vanaf 10:00 uur bereikbaar. Het nummer is: 010 413 3934. Daarnaast kunt u ook een mail sturen naar info@print-stitch.nl.  Kom langs in de winkel en bekijk onze producten. Tot ziens!

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

Start typing and press Enter to search