}

Shirtjes laten bedrukken

Wil je shirtjes laten bedrukken in omgeving Rotterdam? Bekijk dan eens de mogelijkheden die Print & Stitch biedt! Ons bedrijf vind je aan de Oude Binnenweg 139 en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of eigen vervoer. Om je zo goed mogelijk advies te geven kan je het best langskomen. Wij denken en kijken graag met je mee. In onze winkel bieden wij je ook de mogelijkheid om de kleding te passen. Hierdoor weet je meteen of het een model is waar je naar op zoek bent en of het goed zit.

Wil je een afspraak maken om langs te komen? Maak deze dan hier.

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

Oude Binnenweg 139
3012 JD, Rotterdam

Shirtjes laten bedrukken bij Print & Stitch

Als je bij ons een bestelling plaatst kan je er verzekerd van zijn dat je bestelling snel geleverd zal worden. Bij kleine bestellingen, van bijvoorbeeld een paar stuks, kan je zelfs bij ons binnen wachten of ondertussen een boodschap doen. Deze kunnen wij namelijk snel afhandelen, waarbij we jou een sms sturen als de orde klaar is. Onze mensen zullen altijd zorgvuldig met je order omgaan. Van tevoren worden je wensen doorgenomen, zodat alles op de juiste plek bedrukt wordt.

Een bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen bij Print & Stitch is erg gemakkelijk. Je kan je bestelling plaatsen door een mail naar ons te sturen met een paar punten. Geef als eerste de gewenste artikelen aan met de aantallen. Benoem hierbij ook of je een mannen of vrouwen variant wilt. Voeg vervolgens het ontwerp bij die je bedrukt wilt hebben en benoem de plaats hierbij. Zet als laatste erbij volgens welke druktechiek je de artikelen je wilt bedrukken en je bestelling is geplaatst!

Contact

Wil je meer informatie over shirtjes laten bedrukken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start typing and press Enter to search