}

GOEDKOOP KLEDING BEDRUKKEN ROTTERDAM

Ben je op zoek naar een plek om goedkoop kleding te bedrukken in Rotterdam? Dan ben je bij Print & Stitch op de juiste plek! Bij ons kun je gemakkelijk en snel je eigen logo’s of andere creaties op kleding laten bedrukken of borduren. We leveren zelfs 80% van onze orders binnen een tijdsbestek van 24 uur. Bij kleine hoeveelheden kun je onder het genot van een kopje koffie of thee even wachten tot jouw order klaar is.

Onze vakmensen zorgen ervoor dat je altijd tevreden onze winkel verlaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

De plek voor goedkoop kleding bedrukken Rotterdam

Heb je direct bedrukte kleding nodig? Kom dan langs in onze winkel in Rotterdam. In de winkel kun je alle kleding passen en voelen. We geven graag persoonlijk advies gegeven en vertellen je over de mogelijkheden van bedrukken van de kleding. Wij werken met mode labels zoals STANLEY/STELLA die geproduceerd worden met respect voor mens en milieu.  Als officiële dealer van het merk zijn wij trots dat de producten van STANLEY/STELLA werken met een humaan, ethisch en ecologisch verantwoord productieproces.

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

Oude Binnenweg 139
3012 JD, Rotterdam

Over Print & Stitch

Print & Stitch beschikt over een collectie basics en moderne apparatuur om van kleding, jouw kleding te maken. Dit doen onze vakmensen supersnel. We kunnen verschillende printtechnieken gebruiken om jouw kleding te bedrukken waaronder:

  • foliebedrukking (voor T-shirts en sweaters)
  • borduren (alleen niet op leer)
  • kopiebedrukking (shirts, sweaters etc.)
  • transferbedrukking (duurzaam & vanaf 50 stuks)

Niet alle soorten druk zijn geschikt voor elk type kleiding. Onze medewerkers staan voor je klaar met advies.

Neem gerust contact met ons op

Heb je nog vragen over het goedkoop kleding laten bedrukken in Rotterdam? Stel ze dan via ons contactformulier onderaan de pagina. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze winkel! Je kunt ons vinden aan de Oude Binnenweg 139.  Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Wil je van te voren al wat inspiratie op doen? Dan kun je ons volgen op social media via Instagram en Facebook.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start typing and press Enter to search