}

Bedrijfskleding met logo

Bedrijfskleding met logo laten realiseren? Dat doe je bij Print&Stitch! In onze eigen textieldrukkerij bedrukken en borduren wij bedrijfskleding. Onze vakmensen hebben alle vaardigheden en apparatuur in huis om kleding te veranderen in jouw unieke bedrijfskleding.

Logo bedrukken of borduren

Onze vakmensen kunnen logo’s op bedrijfskleding bedrukken of borduren. Je kunt zelf kiezen waar jouw voorkeur naar uitgaat. Natuurlijk kunnen onze vakmensen ook advies geven over de voor- en nadelen van de verschillende druktechnieken. Hierbij houden zij onder andere rekening met het soort kleding en hoe intensief het gebruikt zal worden. In onze winkel hebben wij een uitgebreide kledingcollectie waar je uit kunt kiezen. Zo kun je de kleding ook voelen en eventueel passen. Je kunt echter ook je eigen kleding gebruiken.

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

Oude Binnenweg 139
3012 JD, Rotterdam

Textieldrukkerij Print&Stitch
Kleding

Print&Stitch in Rotterdam

Je vindt onze winkel aan de Oude Binnenweg 139. Als textieldrukkerij helpen wij je graag om je bedrijfskleding met logo naar wens te realiseren. Hierbij zorgen we altijd dat je de winkel 100% tevreden verlaat. Wil je ook jouw bedrijfslogo laten bedrukken of borduren op T-shirts, truien, jassen of een ander kledingstuk? Kom dan gerust langs in onze winkel om de mogelijkheden te bespreken of neem contact met ons op om je vraag te stellen.

Afspraak inplannen voor bedrijfskleding met logo

Bij grotere aanvragen is het handig om een afspraak te maken bij onze winkel in Rotterdam. Wij houden er dan rekening mee dat je langskomt. Geef ons de gewenste tijd en dag door en wij mailen je zo snel mogelijk terug om de afspraak te bevestigen of een andere optie voor te stellen. Heb je jouw gewenste ontwerp al af? Stuur ons dan alvast alle relevante informatie inclusief je logo door. Op deze manier kunnen wij ons alvast voorbereiden op de afspraak.

Wij verwelkomen je graag op onze winkel in hartje Rotterdam!

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start typing and press Enter to search