}

BEDRIJFSKLEDING ROTTERDAM

Je eigen bedrijfskleding ontwerpen doe je bij Print&Stitch in Rotterdam! Kies het gewenste kledingstuk, kies een opdruk en maak van ‘gewone kleding’ jouw unieke bedrijfskleding. In onze textieldrukkerij in Rotterdam kunnen wij zowel kleding bedrukken als borduren. Vaak al klaar terwijl je wacht! Bij grote aantallen is het wel handig om even een afspraak te maken. Dan houden wij er rekening mee dat je langskomt. Bovendien denken de specialisten in onze textieldrukkerij graag met je mee over passende bedrijfskleding. We bedrukken voor sportverenigingen, horecazaken, bedrijven en scholen in Rotterdam en omgeving.

Bedrijfskleding laten realiseren

Laat zien wie je bent als bedrijf met unieke bedrijfskleding. Print&Stitch heeft alles in huis om bedrijfskleding snel en professioneel voor je te realiseren. Naast een collectie basics hebben we moderne apparatuur en professionele vakmensen in huis. En dat doen we supersnel. Daarnaast zorgen we ervoor dat je onze winkel altijd 100% tevreden verlaat. Is er iets niet goed? Dan maken we het goed.

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

Oude Binnenweg 139
3012 JD, Rotterdam

Kleding
Textieldrukkerij Print&Stitch

Print&Stitch Rotterdam

In onze winkel in Rotterdam kun je bedrijfskleding passen en voelen. Onze vakmensen geven je graag persoonlijk advies over de meest geschikte kleding en de bedrukking. Natuurlijk onder het genot van een bakje koffie of thee. Vervolgens kunnen onze vakmensen aan de slag met het bedrukken of borduren van jouw kleding. Je vindt onze winkel aan de Oude Binnenweg 139, in de binnenstad van Rotterdam.

Je eigen bedrijfskleding in 5 stappen

Bij het ontwerpen van bedrijfskleding starten we met de opdruk. Kies je voor een bedrijfslogo, tekst of een foto? Daarna bespreken we de aantallen en de levertijd. Deze is afhankelijk van de druktechniek die je kiest. Echter, in 80% van de gevallen leveren wij bestellingen al binnen 24 uur. Vervolgens bespreken we het kledingstuk dat je wil laten bedrukken. Hierbij kun je kiezen uit eigen kleding, maar ook kleding uit onze collectie. Ook bespreken we hoe intensief kleding gebruikt zal worden. Ten slotte bespreken we samen de kosten. Wanneer het gaat om grote aantallen bedrijfskleding, kun je profiteren van stapelkorting.

Bedrijfskleding in Rotterdam | Neem contact op!

De vakmensen in onze textieldrukkerij in Rotterdam staan voor je klaar om bedrijfskleding te realiseren. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt over onze textieldrukkerij of onze service. Contact opnemen kan via onderstaand contactformulier. Ook kunt u direct bellen naar 010 413 3934.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start typing and press Enter to search