}

Bedrijfskleding horeca

Bedrijfskleding voor de horeca laten maken? Dat doe je bij Print&Stitch! In onze eigen textieldrukkerij bedrukken en borduren wij kleding voor vele bedrijven, waaronder binnen de horeca. Onze vakmensen kunnen de opdruk van kleding geheel naar wens maken. Zo creëren we horecakleding die past bij jouw onderneming. Kies bijvoorbeeld voor een logo of een andere opdruk.

Horecakleding bedrukken of borduren

Door horecakleding te bedrukken of borduren laat je zien wie je bent als bedrijf. Wij hebben alles in huis om het bedrukken of borduren van kleding snel én professioneel te regelen. Wij hebben een collectie basics, maar het is ook mogelijk om eigen kleding te gebruiken. Om de kleding te bedrukken of borduren maken wij gebruik van de meest geavanceerde en moderne apparatuur. Tevens hebben wij professionele vakmensen in huis. Zij maken van basic kleding, unieke outfits voor jouw horecazaak.

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

Oude Binnenweg 139
3012 JD, Rotterdam

Kleding met logo of andere opdruk

Een logo en/of andere opdruk maken horecakleding uniek. In onze textieldrukkerij kunnen wij een gewenst ontwerp borduren of bedrukken. Graag geven wij persoonlijk advies over de opdruk op de kleding. Er zijn namelijk verschillende druktechnieken en elke techniek heeft zijn voor- en nadelen. Ook houden we rekening met hoe intensief kleding gebruikt zal gaan worden.

Afspraak inplannen voor horeca bedrijfskleding

Maak een afspraak in onze winkel in Rotterdam om de mogelijkheden voor jouw horecazaak te bespreken. Op deze manier hebben we alle tijd om de mogelijkheden samen door te nemen. Ook kun je kleding gelijk passen en voelen. Heb je al een ontwerp voor de bedrijfskleding in gedachten? Dan kun je het ontwerp, logo en andere relevante informatie alvast doorsturen.

Maak direct een afspraak in onze winkel via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start typing and press Enter to search