}

BEDRIJFSKLEDING BEDRUKKEN ROTTERDAM

Bij het bedrijfsuitje iedereen in dezelfde kleding? Voor bedrijfskleding bedrukken Rotterdam zit u goed bij Print & Stitch. Geen klus is ons te gek. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om uw design leven in te blazen! Van logo’s tot kunstwerken. Bezoek eens onze winkel in Rotterdam Centrum of neem direct contact op.

De last-minute specialist van Rotterdam

Heeft u over twee dagen een belangrijke presentatie? Wij snappen dat u graag kleding aan wil waarmee u uw bedrijf presenteert. Dit maakt uw presentatie helemaal af. Maar waar kan het zo snel? Bij Print & Stitch natuurlijk! Wij zorgen voor last minute bedrijfskleding van goede kwaliteit. Stap de auto, fiets of het openbaar vervoer en bezoek onze winkel. Samen met de specialist overleggen welk design het beste past bij uw wensen. Goed om te weten is dat wij genoeg kleding op voorraad hebben in de winkel. Bekijk onze pagina voor meer informatie over zakelijk bedrukken. Ook ziet u hier wie u is voorgegaan!

Wie zijn wij?

Print & Stitch is dé drukspecialist in Rotterdam en omgeving. Voor al uw bedrukkingen en borduurwerken. Uw design is het belangrijkste. Zo professioneel en vakkundig mogelijk weergegeven op de mooiste kleding. Zo snel mogelijk. U bent aan het goede adres bij ons. Naast bedrijfskleding kunt u ook bij ons terecht voor andere projecten. Heeft u binnenkort een vrijgezellenfeest? Maak een leuk shirt voor de bruid en bruidsmeisjes. Namen, afbeeldingen en meer. Laat u inspireren op onze Facebook pagina.

Contact opnemen

Voor alle zakelijke bestellingen kunt u mailen naar info@print-stitch.nl of een bezoek brengen aan de winkel in Rotterdam.  Neem direct contact op voor meer informatie over al onze services. Wij zien u graag snel!

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

Start typing and press Enter to search