}

Bedrijfskleding met logo

Als u bedrijfskleding met logo wilt laten bedrukken door een professioneel bedrijf, dan bent u aan het juiste adres bij Print & Stitch! Wij bedrukken kleding op een professionele en kwalitatieve manier. U kunt zelf het ontwerp aanleveren die u bedrukt wilt hebben op een item. Ons pand is te vinden aan de Oude Binnenweg 139 in Rotterdam. U kunt hier langskomen, om onze eigen ontwerpen te bekijken, maar ook om te bespreken of uw ontwerp drukbaar is!

Wilt u online een afspraak maken? Maak deze dan hier.

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

Oude Binnenweg 139
3012 JD, Rotterdam

Bedrijfskleding laten bedrukken bij Print & Stitch

In ons assortiment bieden wij horecakleding aan. Deze zijn ook terug te vinden op de website. Op de bedrijfskleding kunnen wij uw logo borduren of bedrukken. Als u al bedrijfskleding in uw bezit heeft, kunt u deze ook door ons laten bedrukken. U kunt langskomen met uw ontwerp, waarbij wij kunnen bekijken of deze drukbaar is of niet.

Naast bedrijfskleding vindt u bij ons in het assortiment ook kleding voor normaal gebruik, mutsen, petten, babyartikelen en jackets. Een ruim aanbod dus! Mocht u op zoek zijn naar iets specifieks, dan kunt u altijd langskomen. Hier kunt u ook altijd de kleding passen, zodat u er verzekerd van kan zijn dat het goed zit.

Hoe werken wij?

Een bestelling bij ons plaatsen gaat erg eenvoudig. U kunt ons een mail sturen waarin u uw bestelling omschrijft. De 5 punten die hierin moeten terugkomen zijn:

  • Het artikel, de gewenste kleur, en benodigde aantal
  • Voor heren, dames of beide?
  • Waar wilt u de bedrukking hebben?
  • Het ontwerp zelf
  • Welke druktechniek

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over bedrijfskleding laten bedrukken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag uw vragen en helpen u op weg. Tot snel bij Print & Stitch!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Akkoord*

0

Start typing and press Enter to search