}

GILDAN HOODIE BEDRUKKEN

Wil je een Gildan hoodie bedrukken met jouw eigen logo, foto of tekst? Kom dan naar onze textieldrukkerij Print & Stitch in Rotterdam. Hier kunnen wij kleding bedrukken en/of borduren naar uw wens. Het mooie is dat onze professionele medewerkers bestellingen snel kunnen verwerken, zo is 80% van onze orders binnen 24 uur al klaar. Dat is nog eens service!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze winkel of neem contact op.

Jouw persoonlijke Gildan hoodie bedrukken

Gildan is een Canadees merk dat comfortabele basics biedt in allerlei kleuren. Dit doen zij voor dames, heren en kinderen. Bij ons kun je terecht voor de ‘Softstyle’ collectie die speciaal voor de Europese markt gemaakt is. De kleding van Gildan is duurzaam en ethisch gemaakt, zodat de kleding beter is voor mens, dier en het milieu.  Wil jij een persoonlijke hoodie van het merk Gildan? Laat je hoodie of ander kleding stuk dan door ons bedrukken.

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

Oude Binnenweg 139
3012 JD, Rotterdam

Print & Stitch in 3 woorden

Om Print & Stitch goed te beschrijven gebruiken we de 3 woorden: persoonlijk, supersnel en vakmensen. Bij ons krijgt u altijd persoonlijk advies over de bedrukkingen die je op de kleding wilt, zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Daarnaast zijn we zoals eerder benoemd natuurlijk supersnel, zeker als je maar een paar stuks nodig hebt. Onze vakmensen doen altijd 100% hun best om te zorgen dat je de winkel met een tevreden gevoel verlaat.

Heb je nog vragen?

Wil je jouw Gildan hoodie bedrukken? Of heb je andere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze enthousiaste medewerkers staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook kun je langskomen in onze winkel aan de Oude Binnenweg 139 in Rotterdam. Hier kun je gelijk de kleding voelen en passen.

Wil je inspiratie? Volg ons dan op Instagram en Facebook !

Graag tot snel bij Print & Stitch!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start typing and press Enter to search