}

GILDAN SHIRT BEDRUKKEN

Een Gildan shirt bedrukken? Bij Print & Stitch is het zo gefixt! Een leuk shirt of een stoere trui laten personaliseren? Stuur nu jouw ontwerp naar ons toe en wij bedrukken het op een Gildan shirt of trui. Goed om te benoemen is dat wij naast Gildan ook Stanley & Stella in ons assortiment hebben. Keuze genoeg dus! Ontdek de mogelijkheden van Gildan en neem vandaag nog contact met ons op!

Vraag meer informatie aan over Gildan bedrukken!

Gildan softstyle

Wist je dat Gildan voor de Europese markt een speciale ‘softstyle’ collectie heeft gelanceerd? Het Canadese merk speelt goed in op de behoeften van de Europese consument. Bij Print & Stitch kun je er vanuit gaan dat jouw favoriete Gildan shirt of trui geheel personaliseerbaar is. Laat nu jouw logo of design borduren of drukken in onze winkel! Wil je een grote partij laten bedrukken of borduren? Ook dit is uiteraard mogelijk. Lees eens meer over onze zakelijke partners!

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

Oude Binnenweg 139
3012 JD, Rotterdam

Stanley & Stella

Zoals eerder benoemd vind je bij ons niet alleen het merk Gildan, maar ook Stanley & Stella. Wil je gaan voor duurzame kleding? Dan is dit merk jouw match! Stanley & Stella staat voor gemakkelijkheid, duurzaamheid en stijl. De verantwoorde productie van de tijdloze kledinglijnen spreekt men aan. Ontdek direct de iconische collectie op onze website en bestel direct jouw favoriete gepersonaliseerde kleding stukken.

Snelle service van Print & Stitch

Wil jij graag een bedrukking die snel klaar is, maar el van hoge kwaliteit is? Dan ben je bij Print & Stitch aan het juiste adres. Kom eens binnenlopen in onze winkel! Onder het genot van een bak koffie of thee vertellen we je meer over de mogelijkheden. Want die zijn eindeloos! Vul ons contactformulier in als je vragen hebt over onze dienstverlening. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start typing and press Enter to search