}

GILDAN BEDRUKKEN

Wil je graag textiel van Gildan bedrukken met jouw logo of ontwerp? Bij Print & Stitch zit je altijd goed. Vooral in Amerika is Gildan een merk dat ontzettend veel wordt gebruikt voor het bedrukken van alledaagse kleding. Gildan is verkrijgbaar in veel kleuren, maten en soorten! Ontdek de mogelijkheden nu bij Print & Stitch.

Vraag meer informatie aan over Gildan bedrukken!

Gildan kleding bedrukken Rotterdam

Zoek je naar een Gildan verkooppunt in Rotterdam en omstreken? Print & Stitch verkoopt en bedrukt deze kleding. Zoals eerder benoemd is speelt Gildan perfect in op de vraag naar comfortabele basics in bijzondere kleuren. Niet alleen voor Dames en heren, maar ook voor kinderen! Op de website van Print & Stitch vind je meer informatie over het merk. Benieuwd? Laat het ons weten! Wij vertellen je graag meer. Kom met ons in contact via het contactformulier onderaan de pagina!

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

Oude Binnenweg 139
3012 JD, Rotterdam

Over Print & Stitch Rotterdam

Wie zijn wij? Print & Stitch is jouw partner op het gebied van bedrukken en borduren. T-shirts, sweaters en zelfs rompers. Voor ons geen probleem! Ook kun je bij ons grote aantallen afnemen voor bijvoorbeeld professioneel gebruik. Denk aan schorten en blousejes voor de horeca. Goed om te benoemen is dat wij al voor vele (Rotterdamse) winkels en horecazaken professionele kleding hebben mogen bedrukken en borduren. Maar ook voor particulieren zijn wij dé plek!

Een vraag stellen

Wil je een vraag stellen? Via het onderstaande formulier kun je dit direct doen. Uiteraard komen onze medewerkers zo snel mogelijk terug op je vraag. Heb je een winkel of horecazaak en wil je meer weten over deze mogelijkheden? Wij komen graag met je in contact. Volg ons ook via Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van het nieuws rondom Print & Stich. Wij hopen je snel te zien!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start typing and press Enter to search