}

T-Shirt bedrukken

Jouw eigen t-shirt bedrukken doe je bij Print & Stitch in Rottedam. Maak je T-shirt uniek met een originele tekst of afbeelding, je kan het zo gek niet bedenken. Leuk voor jezelf om een uniek, zelfontworpen T-shirt te dragen, maar ook leuk om kado te geven voor een verjaardag, feestdag of evenement.

In onze collectie bieden wij basic T-shirts dus je hebt een ruime keuze: regular, V-hals, korte mouw en lange mouw. De shirts zijn verkrijgbaar in meerdere hippe kleuren, kijk eens in onze collectie want er is vast een shirt dat bij jou past.

Jouw ontwerp wordt uit speciale textielfolies gesneden en worden onder druk op het t-shirt bedrukt. Dit garandeert een lange levensduur, het shirt kan je bijna eindeloos wassen. Voordeel is ook dat folie uitstekend dekt op donkerkleurige T-shirts. De folies zijn leverbaar in alle mogelijk kleuren, ook fluoriserende en glitter folies.

Een foto of full-color bedrukking kan op licht gekleurde of nog beter: witte textiel. De kleuren van de print en de textiel vermengen zich dus een blauw ontwerp wordt groen op een geel shirt. Deze transfertechniek is echter iets minder bestendig tegen de wasmachine, de bedrukking gaat dus iets minder lang mee. Voor bedrijven, verenigingen of vriendenclubs maken we graag een aanbieding als je meerdere shirts met dezelfde bedrukking wilt bestellen.

Print & Stitch textieldrukkerij, de specialist in textiel bedrukken en textiel borduren.

T-shirt bedrukken

Start typing and press Enter to search