}

Sweater bedrukken

Maak je Sweater uniek met een originele tekst of afbeelding, je kan het zo gek niet bedenken. Leuk voor jezelf om een uniek, zelfontworpen sweater te dragen, maar ook leuk om kado te geven voor een verjaardag, feestdag of evenement.

In onze collectie bieden wij verschillende sweaters voor dames, heren en kinderen. Met of zonder capuchon en met een rits of grote zakken. Alle sweaters zijn verkrijgbaar in meerdere hippe kleuren, kijk eens in onze collectie want er is vast een sweater die bij jou past. Let wel op de maat, want sommige vallen ruim of juist iets kleiner.

Jouw ontwerp wordt uit speciale textielfolies gesneden en wordt onder druk op sweater bedrukt. Dit garandeert een lange levensduur, de sweater kan je bijna eindeloos wassen. Voordeel is ook dat folie uitstekend dekt op donkerkleurige sweaters. De folies zijn leverbaar in alle mogelijk kleuren, ook fluoriserende en glitter folies.

In onze winkel kunnen we ook de mogelijkheid van sweaters borduren laten zien. Het is technisch zeker mogelijk om je sweater met tekst of een logo te borduren, maar kunnen we helaas niet op de webshop aanbieden omdat dit nogal afhankelijk is van het type borduring.

Voor bedrijven, verenigingen of vriendenclubs maken we graag een aanbieding als je meerdere sweaters met dezelfde bedrukking wilt bestellen.

Print & Stitch textieldrukkerij, de specialist in textiel bedrukken en textiel borduren.

sweater bedrukken

Start typing and press Enter to search