}

Polo bedrukken en borduren

Bij Print & Stitch kunnen we snel en vakkundig je polo bedrukken. Maak je polo uniek met een originele tekst of afbeelding, je kan het zo gek niet bedenken. Leuk voor jezelf om een uniek, zelf ontworpen polo te dragen, maar ook leuk om kado te geven voor een verjaardag, feestdag of evenement. Zowel aan voor- als achterkant kunnen we polo’s bedrukken, maar let op de knoopsluiting want die kan uiteraard niet bedrukt worden.

In onze collectie bieden wij verschillende hippe polo’s dus je hebt een ruime keuze: verkrijgbaar in meerdere hippe kleuren. Let wel op de maat, want sommige shirts vallen ruim of juist iets kleiner. De maat vind je op de info-pagina door te klikken bij de afbeelding.

Jouw ontwerp wordt uit speciale textielfolies gesneden en worden onder druk op de polo’s bedrukt. Dit garandeert een lange levensduur, bedrijfskleding kwaliteit, de polo kan je dus eindeloos wassen. Voordeel is ook dat folie uitstekend dekt op donkerkleurige polo’s. De folies zijn leverbaar in alle mogelijk kleuren, ook fluoriserende en glitter folies.

We kunnen ook polo’s borduren, in onze winkel laten we je graag de mogelijkheden zien. Het is technisch zeker mogelijk om een polo met tekst of een logo te borduren, maar kunnen we helaas niet op de webshop aanbieden omdat dit nogal afhankelijk is van het type borduring.

Voor bedrijven, verenigingen of vriendenclubs maken we graag een aanbieding als je meerdere polo’s met dezelfde bedrukking wilt bestellen.

Print & Stitch textieldrukkerij, de specialist in textiel bedrukken en textiel borduren.

polo bedrukken

Start typing and press Enter to search