}

WERKSHIRTS BEDRUKKEN

Jouw personeel wordt hét visitekaartje van jouw bedrijf wanneer je eigen werkshirts laat bedrukken. Het bedrukken van werkshirts zorgt voor een verzorgde en professionele uitstraling van het personeel, samenhorigheid en naamsbekendheid. Print & Stitch bedrukt jouw werkshirts op een professionele en kwalitatieve manier.

De mogelijkheden voor bedrijfskleding bedrukken

Onze kwalitatieve t-shirts bedrukken kan bestaan uit de naam, het logo, een slogan of de website van jouw bedrijf. Je kunt zelf het ontwerp aanleveren die je bedrukt wilt hebben op een item. Wil je naast een werkshirt ook bedrijfskleding horeca laten bedrukken? Dat is mogelijk! Onze specialisten geven graag advies.

T-shirt met logo bedrukken

Bij Print & Stitch kunt u er verzekerd van zijn dat uw gewenste producten kwalitatief, vakkundig en snel gedrukt zullen worden. Wij raden meestal aan om eerst de gewenste kleding in onze winkel te komen passen, zodat u zeker van kan zijn dat de maat goed is en het product ook lekker zit. Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende artikelen. Zo hebben wij bijvoorbeeld polo’s, sportshirts, shirts, jackets, petten en mutsen in ons assortiment. Ook horecakleding is bij ons te vinden.

Kom langs in de winkel!

Wij helpen je graag.

Oude Binnenweg 139
3012 JD, Rotterdam

Bedrijfskleding horeca

Bedrijfskleding voor de horeca laten maken? Dat doe je bij Print&Stitch! n onze eigen textieldrukkerij bedrukken en borduren wij kleding voor vele bedrijven, waaronder binnen de horeca. Zo creëren we horeca bedrijfskleding die past bij jouw onderneming. Kies bijvoorbeeld voor een logo of een andere opdruk. Wilt u een afspraak inplannen voor horecakleding bedrukken? Maak direct een afspraak.

Voordelen kosten bedrukking

In bijna alle gevallen zijn de kosten voor het bedrukken van werkshirts aftrekbaar voor de belasting. Laat je een bedrukking plaatsen van minstens 70cm2? Dan zijn de aanschafkosten voor de werkkleding volledig aftrekbaar. Bij het bestellen van grotere aantallen ontvang je daarnaast een stapelkorting bij Print & Stitch. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over bedrijfskleding laten borduren of bedrukken.

Hoe werken wij?

Een bestelling bij ons plaatsen gaat erg eenvoudig. U kunt ons een mail sturen waarin u uw bestelling omschrijft. De 5 punten die hierin moeten terugkomen zijn:

  • Het artikel, de gewenste kleur, en benodigde aantal
  • Voor heren, dames of beide?
  • Waar wilt u de bedrukking hebben?
  • Het ontwerp zelf
  • Welke druktechniek

Maak een afspraak bij Print & Stitch

Als je een grote bestelling wilt plaatsen is het handig om een afspraak met ons te maken. Je bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam, zodat we jouw wensen kunnen bespreken. Vul het contactformulier in of neem direct contact op voor meer informatie over bedrijfskleding laten bedrukken.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start typing and press Enter to search