}

WERKSHIRTS BEDRUKKEN

Jouw personeel wordt hét visitekaartje van jouw bedrijf wanneer je eigen werkshirts laat bedrukken. Het bedrukken van werkshirts zorgt voor een verzorgde en professionele uitstraling van het personeel, samenhorigheid en naamsbekendheid. Print & Stitch bedrukt jouw werkshirts op een professionele en kwalitatieve manier.

De mogelijkheden voor bedrijfskleding bedrukken

De bedrukking van werkshirts kan bestaan uit de naam, het logo, een slogan of de website van jouw bedrijf. Je kunt zelf het ontwerp aanleveren die je bedrukt wilt hebben op een item. Wil je naast een werkshirt ook andere bedrijfskleding laten bedrukken? Dat is mogelijk! Onze specialisten geven graag advies.

Kom langs in de winkel!

Wij helpen je graag.

Oude Binnenweg 139
3012 JD, Rotterdam

Voordelen kosten bedrukking

In bijna alle gevallen zijn de kosten voor het bedrukken van werkshirts aftrekbaar voor de belasting. Laat je een bedrukking plaatsen van minstens 70cm2? Dan zijn de aanschafkosten voor de werkkleding volledig aftrekbaar. Bij het bestellen van grotere aantallen ontvang je daarnaast een stapelkorting bij Print & Stitch. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Maak een afspraak bij Print & Stitch

Als je een grote bestelling wilt plaatsen is het handig om een afspraak met ons te maken. Je bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam, zodat we jouw wensen kunnen bespreken.  Vul het contactformulier in of neem direct contact op voor meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Akkoord*

0

Start typing and press Enter to search