}

T shirt laten bedrukken

Wil je graag een t shirt laten bedrukken in Rotterdam of omgeving? Dan ben je aan het juiste adres bij Print & Stitch! In onze winkel helpen wij jou graag bij het vinden van het juiste artikel. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent! Het is bij ons mogelijk om de verschillende artikelen in de winkel te passen. Hierbij kan je meteen zien of de pasmaat goed is en het model naar wens is. Onze medeweker zal vervolgens met jou bespreken wat voor ontwerp je zou willen en waar het geplaatst moet worden. Kortom, bij Print & Stitch weet je zeker dat je goed geholpen zal worden!

Mocht je willen langskomen bij ons, dan vind je hier onze contactgegevens.

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

Oude Binnenweg 139
3012 JD, Rotterdam

T shirt laten bedrukken bij Print & Stitch

Als je langs komt bij ons in de winkel en een bestelling plaatst van een paar artikelen, dan kan je ervan uitgaan dat je bestelling al in een korte tijd klaar staat! Terwijl wij de t shirts bedrukken, kunt u ondertussen een boodschap doen of een kopje koffie drinken. De grote orders kunnen wij meestal altijd leveren binnen 24 uur. Wij zullen dus altijd ons best doen om alle orders zo snel mogelijk leveren.

Onze werkwijze

De werkwijze van Print & Stitch is heel simpel. Je kunt langskomen om een bestelling te plaatsen, maar wij bieden je ook de mogelijkheid om via de mail een bestelling te plaatsen. In de mail beschrijf je de informatie over het gewenste artikel, de kleur en de benodigde aantallen. Benoem er ook bij of je de dames versie wilt of de heren. Het is belangrijk dat je in de mail het ontwerp bijvoegt, met daarbij de positie van waar je de bedrukking wilt hebben.

Contact

Als er nog onduidelijkheden zijn over een t shirt laten bedrukken bij Print & Stitch, dan kan je altijd contact opnemen. Dit kan door ons contactformulier in te vullen. Tot snel!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start typing and press Enter to search