}

T SHIRT BEDRUKKEN ROTTERDAM

Een t shirt bedrukken Rotterdam? Kom langs bij Print&Stitch in het centrum van Rotterdam. U vindt onze drukkerij aan Oude Binnenweg 139. Loop gerust even binnen om al onze mogelijkheden te bekijken. Ook kunt u direct contact met ons opnemen voor meer informatie over bedrukking.

Verantwoorde kleding

Print&Stitch bedrukt verschillende kledingstukken. T shirts, sweaters maar ook polo’s. Goed om te weten is dat wij ons bezig houden met verantwoorde kleding. Om een steentje bij te dragen kiezen wij onze kleding zorgvuldig uit. 100% ecologisch katoen en gerecycled polyester. Lees er meer over op onze website.

Grote en kleine aantallen

Voor alle grote en kleine opdrachten zijn wij de perfecte keuze. U kunt er zeker van zijn dat u direct geholpen wordt. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Maak een afspraak. Print&Stitch omschrijft zich in 3 belangrijke woorden. Persoonlijkheid, snelheid en tevredenheid. Wij geven u graag persoonlijk advies over uw bestelling. Daarnaast leveren wij meer dan 75% van onze leveringen binnen 24 uur. Ten slotte zorgen wij er altijd voor dat u tevreden de winkel uit loopt. Heeft u weinig inspiratie? Bekijk dan eens onze Facebook pagina. Een leuke opdruk is bijvoorbeeld de skyline van Rotterdam. Nu verkrijgbaar in onze winkel.

Kom langs in de winkel

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen door te bellen naar 010 413 3934. Ook kunt u een mail sturen naar info@print-stitch.nl. Loop van maandag tot en met zaterdag eens binnen in de winkel. De openingstijden vindt u op de website. Tot snel bij Print&Stitch!

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

Start typing and press Enter to search