}

T SHIRT BEDRUKKEN KLAAR TERWIJL U WACHT ROTTERDAM

Een t shirt bedrukken klaar terwijl u wacht Rotterdam? Bij Print&Stitch bent u aan het juiste adres. Neem contact op voor de mogelijkheden tot het direct laten drukken van uw order. Wacht onder het genot van een kopje koffie tot u bestelling klaar is. Snel geregeld en goede kwaliteit kleding. Neem contact op.

Hoe snel is mijn bestelling klaar?

Hoe snel uw bestelling klaar is, hangt af van hoe groot de partij is en wat u precies bedrukt wilt hebben. Er zijn verschillende technieken om een t shirt te bedrukken. Wij leggen het u graag uit in de winkel of telefonisch via 010 413 3934. Zoals hierboven benoemd kunt u eventueel ook wachten in de winkel, als de drukte het toelaat. 80% van de bestellingen zijn binnen een dag gereed. Zodra de order klaar is, ontvangt u van ons een sms.

Het assortiment

Bij Print&Stitch vindt u naast t shirts ook andere producten die u kunt laten bedrukken. Denk aan sweaters, jacks en polo’s. Maar ook badjassen en werkkleding! Vraag naar onze mogelijkheden in de winkel. Bent u bijvoorbeeld een horeca gelegenheid in Rotterdam en wilt u kleding laten bedrukken? Neem contact op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden tot levering en eventueel gereduceerde prijzen. Bekijk alvast wie u is voorgegaan op de zakelijke pagina.

Contact opnemen

Zoals eerder benoemd kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen voor alle vragen rondom print en borduurwerk. Bel 010 413 3934 of mail naar info@print-stitch.nl. Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

Start typing and press Enter to search