}

SWEATER BEDRUKKEN ROTTERDAM

Sweater bedrukken Rotterdam? Geen probleem voor Print & Stitch! Ideaal voor de koude herfst- en winterdagen. Voor werk in bijvoorbeeld de horeca of juist als sportteam. Samen met u realiseren wij uw droomdesign! Meer weten? Lees vooral even verder.

Maak kennis met Print & Stitch

Wij willen dat iedereen zich laat zien als wie diegene is. Als groep, bedrijf, maar zeker ook als individu. Professioneel en snel geregeld. Print & Stitch is gespecialiseerd in druk- en borduurwerk. Vrijwel ieder design is in goede handen in onze winkel. You name it, we make it!

U bent van maandag tot zaterdag welkom in onze winkel. Onze openingstijden verschillen. Bekijk de website om er achter te komen of wij vandaag open zijn. Wel zijn wij iedere dag vanaf 10:00 telefonisch bereikbaar op 010 413 3934.

Tenue bedrukken sportclubs

Bent u coach van een hockey- of voetbalteam in Rotterdam? Laat dan het logo en rugnummer bedrukken op sweaters! Heerlijk voor- en na de wedstrijd of training. Ook kunt u de naam en achternaam op de sweater laten bedrukken. Zeer professioneel en overzichtelijk. Geen gedoe meer met ‘Van wie is deze trui?’ Naast bedrukking kunt u ook uit verschillende kleuren kiezen. Bekijk de mogelijkheden.

Kom snel langs in de winkel | Sweater bedrukken Rotterdam

Onze specialisten bedrukken uw bestelling zo spoedig mogelijk. Zo kunt u snel genieten van uw design! Weet u niet zo goed of uw design past bij uw uitstraling? Wij geven graag advies. Kom langs! Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook. Hier ziet u als eerste de nieuwste bedrukkingen. Tot snel!

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

Start typing and press Enter to search