}

Polo laten bedrukken

Wilt u graag uw eigen polo laten bedrukken? Bekijk dan eens de mogelijkheden die Print & Stitch aanbied! Print & Stitch is een kledingdrukkerij die gevestigd is in Rotterdam aan de Oude Binnenweg 139. Onze professionals staan voor je klaar om met ons moderne apparatuur uw kledingstukken zo mooi mogelijk te laten bedrukken. U kunt bij ons uw eigen kleding laten bedrukken, maar wij hebben ook diverse kleren op voorraad. Er is dus van alles mogelijk!

Als u benieuwd bent naar ons assortiment aan kleding, dan kunt u hier een kijkje nemen.

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

Oude Binnenweg 139
3012 JD, Rotterdam

Polo laten bedrukken | Print & Stitch helpt u graag!

Bij ons kunt u terecht voor verschillende diensten. Zo kunt u bijvoorbeeld uw werklogo op werkkleding laten bedrukken, maar kunt u ook met eigen ontwerpen komen. Deze kunnen wij professioneel laten drukken op het gewenste kledingstuk. Mocht u geïnteresseerd zijn in een kledingstuk van ons, dan kan deze altijd van tevoren gepast worden. Wij vinden het erg belangrijk dat een kledingstuk goed zit en dat het dus ook goed aanvoelt. Bij speciale wensen helpen onze medewerkers u graag. Door onze snelle technieken, lukt het ons meestal om de grote orders binnen 24 uur te leveren. Kleine orders, kunnen vaak meteen in de winkel gedrukt worden terwijl u wacht.

Onze werkwijze

Een bestelling bij ons kan geheel eenvoudig online worden gedaan. U kunt een mail naar ons sturen met alle benodigde informatie. In de mail moet het volgende worden aangegeven:

  • Welk artikel wilt u? Welke kleur? Welke maat?
  • Benodigde aantal
  • Dames/heren/beide
  • Waar moet de bedrukking komen?
  • Wat is het ontwerp?

Neem contact op

Mocht u een polo laten bedrukken, wacht dan niet en kom langs bij Print & Stitch! Samen bekijken we de mogelijkheden. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Print & Stitch!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start typing and press Enter to search