}

POLO BEDRUKKEN ROTTERDAM

Polo’s bedrukken Rotterdam? Kom langs bij Print & Stitch! U kunt bij ons terecht voor het bedrukken en borduren van verschillende producten. T-shirts, polo’s & sweaters. En nog veel meer! Wij lichten onze service graag toe in onze winkel.

Bedrijfskleding laten bedrukken

Bent u een horecaondernemer in Rotterdam en wilt u uw logo op de polo’s en shirts? Geen probleem voor Print & Stitch. Goed om te weten is dat wij dames en heren polo’s bedrukken. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Vanaf €17,50. Brengt u uw eigen kleding? Neem contact met ons op voor alle informatie rondom het bedrukken van eigen kleding. Vraagt u zich af welke werkwijze wij hanteren? Er zijn verschillende manieren om polo’s te bedrukken. U vindt hier meer informatie.

U bent onze inspiratie!

Wij hebben het geluk dat we iedere dag te maken krijgen met mensen die vol zitten met inspiratie. Waanzinnige ideeën, gave ontwerpen en meer. U kunt op onze Instagram ideeën opdoen voor uw ontwerp. Gaat u de marathon van Rotterdam lopen? Zet dan bijvoorbeeld uw sponsoren op uw shirt. Studentenvereniging? Iedereen in jouw ontwerp! Wie wil dat nou niet. Klik hier voor meer informatie.

Contact | Polo bedrukken Rotterdam

Voor de mooiste bedrukkingen kunt u terecht bij Print & Stitch in Rotterdam! Vaak klaar terwijl u wacht of die volgende dag. Twijfelt u over uw design? Bespreek het met onze medewerkers. Wij helpen u graag verder en geven tips. Wij zien u graag in onze winkel! Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook.

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

Start typing and press Enter to search