}

Logo bedrukken op kleding

Om een logo bedrukken op kleding, ben je aan het juiste adres bij Print & Stitch! Bij ons kan je ervan uitgaan dat je kleding wordt bedrukt op een professionele en snelle manier! Wij kunnen je helpen met bijvoorbeeld bedrijfskleding, sportkleding of gewoon een kledingstuk bedrukken met een eigen ontwerp. Het is bij ons mogelijk om in de winkel de kleding te passen en te voelen. Hierdoor krijg je er een beter beeld bij en weet je meteen of het bij je ideeën past.

Wil je langskomen om onze kleren te bekijken? Neem dan gerust contact met ons op.

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

Oude Binnenweg 139
3012 JD, Rotterdam

Logo bedrukken op kleding door Print & Stitch

Onze mensen worden vakkundig opgeleid, zodat ze met het beste resultaat jouw artikelen kunnen bedrukken. Is er iets niet goed gegaan of is het niet naar wens? Geen probleem! Dan lossen we het samen op. Bij Print & Stitch doen we er alles aan om de orders zo snel mogelijk te leveren. De kleine orders kunnen wij meestal gelijk al drukken, terwijl u even wacht onder het genot van een kopje koffie of thee. De grotere orders kunnen wij meestal binnen 24 uur leveren. Kortom, je kan er bij ons vanuit gaan dat we er alles aan doen om de order zo snel mogelijk te leveren!

Gemakkelijk en snel een order plaatsen

Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, kan je je order plaatsen via de mail. Je kan op onze website rondkijken naar welke artikelen jou het meeste aanspreken. Als je een keuze hebt gemaakt kan je een mail opstellen. Hierin zet je het volgende:

  • Welk artikel je wilt, welke kleur, maat en benodigde aantal
  • Voor dames, heren of beide
  • Waar moet de bedrukking geplaatst worden
  • Voeg het ontwerp bij
  • Welke druktechniek wil je gebruiken

Contact

Mochten er nog vragen zijn over een logo bedrukken op kleding, dan beantwoorden wij deze graag. Je kan je vraag gemakkelijk en snel hier vragen. Wij zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk te antwoorden. Tot snel bij Print & Stitch!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start typing and press Enter to search