}

HOODIE BEDRUKKEN ROTTERDAM

Een hoodie bedrukken Rotterdam? Bij Print & Stitch bent u aan het juiste adres! Vanaf €17,50 kunt u bij ons terecht voor een opdruk of borduring. Zowel voor vrouwen als voor mannen hoodies. Meer weten? Lees snel verder!

Bedrukken van eigen kleding

U kunt er voor kiezen om uw kleding bij ons te laten bedrukken. Eenvoudig in 5 stappen. Als eerst bepaalt u wat u op de kleding bedrukt wilt zien. Een foto of logo? Er zijn genoeg mogelijkheden. Ook kunt u kiezen voor tekst. Ten tweede beslist u hoeveel hoodies u wilt, en wanneer de producten gereed moeten zijn. Dit kan verschillen van 24 uur tot 10 dagen. Goed om te weten is dat u ook moet aangeven of het voor eenmalig, normaal of intensief gebruik is. Denk bijvoorbeeld aan horecawerk waar de kleding iedere dag gedragen moet worden.

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

Oude Binnenweg 139
3012 JD, Rotterdam

De druktechnieken van Print & Stitch

Print & Stitch gebruikt verschillende printtechnieken om de kleding te bedrukken. Goed om te weten is dat elk type druk zijn voor- en nadelen heeft. Welke wij hebben? We zetten het op een rijtje.

Foliebedrukking: Ideaal voor shirts en sweaters, minder geschikt voor fleece en badstof. Vaak klaar binnen 24 uur.
Borduren: Veel soorten textiel, niet op leer. In verschillende lettertypen en kleuren beschikbaar
Kopiebedrukking: mogelijkheden in design en zijn onbeperkt bij kopiebedrukking. Ideaal voor shirts, sweaters en soortgelijke. Klaar terwijl je wacht.
Transferbedrukking: Sterk en duurzame techniek. Verkrijgbaar vanaf 50 stuks. Ideaal voor bijvoorbeeld voetbal- of hockeytenue ’s.

Kom langs! | Hoodie bedrukken Rotterdam

Print & Stitch verwelkomt u graag in de winkel. U vindt onze contactgegevens aan de rechterkant van de pagina! Tot snel! Volgt u ons al op Instagram?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start typing and press Enter to search