}

Goedkope t shirts bedrukken

Als u goedkope t shirts bedrukken wilt, dan bent u aan het juiste adres bij Print & Stitch! Bij ons kunt u namelijk terecht voor het laten bedrukken van particuliere kleding en bedrijfskleding. Ons pand is te vinden in Rotterdam, wat gemakkelijk te bereiken is vanuit andere steden. Onze medewerkers wachten u met plezier op om uw kledingstukken professioneel te bedrukken!

Bent u benieuwd naar welke kledingstukken wij zelf in ons assortiment hebben? Bekijk dan hier ons assortiment.

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

Oude Binnenweg 139
3012 JD, Rotterdam

Goedkope t shirts bedrukken bij Print & Stitch

Als u de goedkope t shirts bij ons wilt bestellen, dan is het mogelijk om ze eerst bij ons in de winkel te komen passen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich goed voelt in de kleding en dat het comfortabel zit. Mocht u het nodig hebben en willen, geven wij ook graag persoonlijk advies. Wij kunnen u de verschillen laten zien, waarna u zelf een keuze kunt maken. Als u een grote order bij ons plaatst, dan kunt u er meestal vanuit gaan dat deze binnen 24 uur klaar zal staan. De kleine ordertjes kunnen meestal meteen worden opgepakt.

Hoe werken wij?

Onze werkwijze is geheel eenvoudig. U kunt bij ons langskomen in de winkel om daar uw bestelling te doen, maar dit kan ook eenvoudig online. Via een mail kunt u laten weten wat uw wensen zijn en wat voor bestelling u wilt doen. In de mail benoemd u het benodigde aantal en de gewenste artikelen. Let er hierbij op dat u hierbij aangeeft of het voor dames of heren is en welke kleuren u wilt. Vervolgens stuurt u het ontwerp mee die bedrukt moet worden en geeft u aan waar de bedrukking moet komen. Makkelijk toch!?

Neem contact op

Mochten er nog vragen zijn over de goedkope t shirts bedrukken, dan kunnen deze altijd gesteld worden. U kunt gemakkelijk contact opnemen via ons contactformulier. Wij zullen er alles aan doen om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start typing and press Enter to search