}

Bedrijfskleding bedrukken

Bij Print & Stitch kunnen we alle soorten bedrijfskleding bedrukken. Kleding is een belangrijke mogelijkheid om je identiteit te onderstrepen. Dat geldt niet alleen voor personen, maar vooral ook voor bedrijven. Personeel of verkoopteam in dezelfde representatieve kleding met het bedrijfslogo zorgt voor een mooi visitekaartje en is de manier om het profiel van de onderneming te versterken. Polo’s voor een beurs, schorten voor Horeca, Sweaters voor een personeels-uitje of mutsen voor een schaats evenement.. Ook voor promotionele doeleinden wordt steeds vaker kleding ingezet: voor een bedrijfsfeest, productintroductie, beurs of zakelijk event kunnen wij bedrijfskleding bedrukken en borduren.

Bedrijfskleding borduren:

Het logo wordt met professionele machines op de kleding geborduurd. Dit garandeert een luxe en exclusieve uitstraling. Het grote voordeel van borduren is dat de kleding op hogere temperaturen gewassen kan worden, zonder dat het logo of de tekst beschadigt.

Bedrijfskleding bedrukken:

Met textielfolie wordt uw logo en/of tekst in iedere gewenste kleur uitgesneden en onder hoge druk bewerkt. Dit garandeert een lange levensduur, de textiel kan bijna eindeloos gewassen worden. Voordeel is ook dat folie uitstekend dekt op donkerkleurige textiel. Textielfolie is naast vele standaardkleuren ook beschikbaar in goud en zilver glimmend en vele funfolies.
Onze collectie bevat veel artikelen die zowel in het heren als dames assortiment opgenomen zijn, mooi getailleerde overhemden staat beiden immers goed. Wij tonen u graag onze catalogus van bedrijfskleding om inspiratie op te doen, kom naar de winkel in Rotterdam en we laten u alle mogelijkheden zien. Want wij adviseren en denken graag mee over de juiste uitstraling van uw bedrijf, passend bij het imago dat u wilt uitstralen. Uiteraard hanteren wij speciale tarieven voor bestelling van aantallen.

Print & Stitch borduurt en bedrukt alle kleding in eigen beheer, daardoor kunnen wij snel en flexibel op uw wensen inspelen. Uw logo wordt bewaard zodat herhaalopdrachten, ook enkele stuks, snel en identiek geleverd worden.

Voor bedrijven maken we graag een aanbieding als u meerdere artikelen en/of aantallen met dezelfde bedrukking wilt bestellen.

Print & Stitch textieldrukkerij, de specialist in textiel bedrukken en textiel borduren.

bedrijfskleding bedrukken

Start typing and press Enter to search