}

Badjas borduren

Bij Print&Stitch kunnen we snel jouw badjas borduren. In onze collectie vind je prachtige badjassen die je helemaal persoonlijk maakt met een fraaie borduring.
Zoals een Badstof badjas voor hem en haar in twee standaard kleuren of heb je liever een echte velours capuchon badjas met een badstof binnenzijde en superzachte velours buitenkant. Deze zijn verkrijgbaar in hippe kleuren. Leuk voor jezelf om een unieke badjas te dragen, maar ook leuk om kado te geven voor een bruiloft, verjaardag, feestdag of bijvoorbeeld Moederdag of Vaderdag.

Je kan jouw badjas borduren met twee tekstregels op linkerborst, bijvoorbeeld met een naam of met een extra regel met de bruiloftsdatum. Op de achterkant kan je ook op twee regels een grotere tekst plaatsen. Van alle kleuren hebben we ook een bijpassend douche- of badlaken zodat je een mooie set badtextiel kan samenstellen.

Een (bedrijfs) logo op een badjas borduren, kan dat?

Ja dat kan, maar helaas kunnen we dat om technische reden niet op de website laten zien. Voor het borduren van een logo moet namelijk eerst een speciaal borduurprogramma gemaakt worden en dat is afhankelijk van hoe het logo opgebouwd is.

In de winkel kunnen we je wel alle mogelijkheden laten zien van badjas borduren en/of het logo op een handdoek borduren.

Als een programma eenmaal gemaakt is, kan je natuurlijk het logo ook op andere textiel borduren en bijvoorbeeld een set van handdoek & badjas in dezelfde kleur met het logo laten maken.

Voor bedrijven, verenigingen of vriendenclubs maken we graag een aanbieding als je meerdere badjassen of handdoeken met dezelfde borduring wilt bestellen.

Print & Stitch textieldrukkerij, de specialist in textiel bedrukken en textiel borduren.

badjas borduren

Start typing and press Enter to search