}

T shirt met logo bedrukken

Wilt u graag een T-shirt met logo bedrukken? Dan bent u aan het juiste adres bij Print & Stitch! Bij ons laat u gemakkelijk en snel de mooiste ontwerpen drukken! Naast dat u door ons een eigen T-shirt kan laten bedrukken, kunt u bij ons ook terecht als u bedrijfskleding wilt laten bedrukken. Ons bedrijf is gevestigd, aan de oude binnenweg 139 in Rotterdam. In onze winkel krijgt u de mogelijkheid om de kleding te bekijken.

Wilt u online een afspraak inplannen? Dan kan dat hier.

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

Oude Binnenweg 139
3012 JD, Rotterdam

T-shirt met logo bedrukken | Print & Stitch

Bij Print & Stitch kunt u er verzekerd van zijn dat uw gewenste producten kwalitatief, vakkundig en snel gedrukt zullen worden. Wij raden meestal aan om eerst de gewenste kleding in onze winkel te komen passen, zodat u zeker van kan zijn dat de maat goed is en het product ook lekker zit. Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende artikelen. Zo hebben wij bijvoorbeeld polo’s, sportshirts, shirts, jackets, petten en mutsen in ons assortiment. Ook horecakleding is bij ons te vinden.

Wij verzekeren u dat wij u met een goed bedrukt kledingstuk de deur uit gaat. Onze mensen worden vakkundig opgeleid, waardoor de producten altijd op een kwalitatieve manier worden bedrukt. Mocht u er niet zeker van zijn of een bepaald ontwerp mooi bedrukt zal worden, dan kunt u ons altijd om advies vragen. Wij denken graag met u mee en adviseren u graag met hoe het wel zou kunnen. De grootte zal eventueel door ons aangepast kunnen worden.

Neem contact op

Mocht u nog vragen hebben over T-shirt met logo bedrukken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Akkoord*

0

Start typing and press Enter to search